23948sdkhjf

Invitation til indvielse af HVAC-indeklimalaboratorium

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Den 31. maj 2022 kl. 12:00 - 15:00 indvies HVAC-laboratoriet på Teknologisk Institut i Taastrup.

Laboratoriet er en ny stor testfacilitet i international klasse som med sine fleksible anvendelsesmuligheder skal bane vejen for bedre og mere energieffektivt indeklima, samt understøtte udviklingen af bæredygtige installationer og intelligente styringssystemer.

Kom og få syn for sagen og hør personale fortælle om laboratoriets design og anvendelsesmulighederne.

Der vil være noget godt til ganen og mulighed for at netværke med folk fra branchen. Man er velkommen til at ankomme og gå igen i hele tidsrummet.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er påkrævet via www.teknologisk.dk/k91182.

Laboratoriet og dets muligheder

I laboratoriet skal indeklimaløsninger og HVAC-teknologier testes og udvikles på komponent- og systemniveau. Faciliteter skal komme virksomheder til gavn i udviklingen af grønne løsninger, hvor målet er at optimere indeklima, energiforbrug og styringer.

Kom og se den imponerende konstruktion er dets fleksible opbygning. Fladerne består af flere hundrede elementer hvor testkomponenter frit kan indbygges. Køle- og varmebelastninger kan simuleres og store ventilationsanlæg tilsluttes efter behov. Loftshøjden kan samtidig frit indstilles og rumstørrelsen varieres.

Disse og mange andre egenskaber, sikrer at målinger kan gennemføres markant hurtigere og med større variation og kompleksitet end tidligere sent. Rammerne skaber utvivlsomt helt nye muligheder.

Opbygningen af laboratoriet er støttet af Energistyrelsen under Green Labs DK.

Læs mere om laboratoriet: www.teknologisk.dk/44002.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.078