23948sdkhjf

Technor mander op med ny projektleder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technor ApS

Technor vækster og derfor er vi glade for at kunne fortælle at vi har fået en ny projektleder med på holdet

Vi er så privilegerede at Torsten Saaby Ive har valgt, at blive en del af vores team og det er vi rigtig glade for. Hvis du vil vide hvorfor han bygger kafferistere og automatiske fodringsanlæg, så læs videre.....

Torsten bor på landet 10 km udenfor Hobro med hans kone og deres to børn.
Udover at være familie menneske er Torsten, som alle os andre i teamet noget af en "hjemme-bygger-reparatør".
Derfor har han bygget sit eget automatiske fodringsanlæg til familiens kælegrise, da de også skal have mad, mens familien er på tur og det er ALT for besværligt at få andre til at varetage denne opgave.
Pt. er der i værkstedet ved at blive bygget en fluid bed kafferister, da dette ikke findes på markedet og Torsten både drikker meget kaffe og vil have noget ingen andre har - det synes vi er noget sejt!
Ps. lur os om ikke der er lavet en CFD-simulering på risterens fluid bed for optimalt flow. Det passer lige ind i vores DNA!

Torsten er i sin tid uddannet smed og dernæst maskinmester. Hans erfaring spænder fra projektledelse til salgs back-up og CAD tegninger indenfor bl.a. opbygning af special lastbiler til robotter og automation.
Torsten vil være at finde i vores projektafdeling som projektleder på mange af vores projekter, desuden bidrage til udførelse af 3D tegninger og support til videreudvikling af vores styringer.

Vi er sikre på at Torsten's kompetencer og glade humør vil smitte positivt af på vores fælles udvikling.

Vi ser frem til samarbejdet og fremtiden sammen.
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technor ApS

Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Danmark
Technor ApS

Send til en kollega

0.156