23948sdkhjf

Boost din grønne omstilling via energidata

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Udnyt energidata til at udvikle forretningen og booste din grønne omstilling

Data fylder mere og mere. Både i forretningsgange og i forretningsudvikling. Der genereres millioner af energidata i dag, og med de nye digitale muligheder for at samle og stille disse data til rådighed, findes der nu muligheder for at bruge disse data aktivt, som vi ikke tidligere havde. Men hvordan skal du komme i gang, så det skaber mest muligt værdi og kan det være med til at booste din grønne omstilling?

Udnyt fremtidens dataøkosystemer og sektorkoblingen til at accelerere den grønne omstilling

Energidata er blevet demokratiseret og skal ud og leve. For at udnytte potentialet i de store datamængder er der behov for behov for at se mod nye og innovative løsnigner, der kan være med til at løse de udfordringer vi står med og gøre dem til muligheder. Ved at se på innovativ forretningsudvikling, skal vi ændre teori til praktikse løsninger.

Men hvordan får du sat skub i dine udnyttelse af disse?

I Systemate arbejder vi på at udvikle innovative løsninger, der kan udnytte de data og muligheder der kommer fra data og sektorkobling. 

Der sker en rivende udvikling i opsamling og lagring af data, der stilles til rådighed via nye platforme, der skal være med til at accelerere den udvikling der er i forsyningssektoren og industriens brug af energi og behov for at koble ind i energimodeller, hvor data og sektorkobling er noget der kommer til at fylde mere og mere i fremtiden.

D. 25. maj. kan du finde inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at udnytte energidata til at sætte skub i din grønne omstilling.

Se mere om dagen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.078