23948sdkhjf

Brugskøretøjer til hverdagsbrug med innovativ teknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

Busproducent Ebusco sætter sin lid til højkvalitets køretøjsladeteknologi

I takt med at e-mobility vokser, øges også kravene til ladeteknologi, hvor ladetid er en af de vigtigste faktorer. Muligheden for at lade med en høj ladeeffekt er afgørende for hverdagsbrug, inklusive elektriske former for passagertransport.

Den hollandske producent af elektriske busser, Ebusco, har kæmpet med både denne udfordring og andre siden sin grundlæggelse i 2012. Samme år introducerede Ebusco sin første elektriske busmodel, Ebusco 1.0, på messen IAA Nutzfahrzeuge. Siden er hundredvis af elektriske busser taget i drift – den seneste model er Ebusco 3.0. Virksomheden har altid forfulgt målet om at muliggøre en bæredygtig løsning for lokal, offentlig transport. For at opnå det, kræver markedet en lang rækkevidde og muligheden for hurtigt at oplade busser på farten.

Vægten og rækkevidden påvirker også køretøjets effektivitet, særligt i tilfældet med busser. Derfor har den seneste generation af busser fra Ebusco et letvægts design i komposit materialer. Eftersom Ebusco udelukkende specialiserer sig i elektriske busser, er chassiset også designet på samme måde og optimeret for plads lige fra starten. Alt i alt reducerer den lave vægt den krævede effekt og øger samtidig rækkevidden.

Batteriteknologien har en anden afgørende påvirkning af rækkevidden. Derfor sætter Ebusco sin lid til holdbare batterier af høj kvalitet med LFP teknologi. Batterisættene er samlet på baggrund af den ønskede rækkevidde, og deres performance optimeres hele tiden. Et 350 kWh batterisæt kan bruges til en bus med en længde på 12 meter for at opnå en rækkevidde på ca. 350 km. ”Det dækker omkring 80% af alle daglige, lokale, offentlige transportruter,” fastslår Patrick Heuts, Head of Business Development & Innovation, og udtrykker dermed sin støtte til konceptet.

Download hele artiklen i pdf-format i menuen ved siden af og læs meget mere om Ebusco's løsning.

Læs mere om Charx ladeteknik

Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109