23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tryk(luft) på kedlerne i Elektro Gruppen

Med ny specialistviden inden for gas, nitrogen- og oxygengeneratorer styrker Elektro Gruppen trykluftskompetencerne.

I Elektro Gruppen står tiden sjældent stille. I den forbindelse er det også en fornøjelse at løfte sløret for, at vi nu også kan tilføje ekstra specialistviden inden for gas generatorer. Carsten Sørensen har nemlig tilsluttet sig vores trykluftsteam som salgsrådgiver. Erik, Morten og Carsten (alle på billedet) drøner på vejene i det danske land, hvor de kan informere dig om alt inden for trykluft, gas generatorer til nitrogen og oxygen, efterbehandling og aluminiumsrørsystemer til alle grupper inden for industrien, sygehusvæsnet, laboratorier, varmeværker med mere.

 

Naturlig udvidelse af kompetencer

Vi forsøger altid at udvikle os for at kunne tilbyde vores kunder de bedst mulige løsninger. Vores kundeportefølje strækker sig fra sygehuse, laboratorier over til industrien, forsyningsvirksomheder og fødevareindustrien. Brancher, der alle med fordel kan benytte nitrogen- og oxygengeneratorer. Derfor har det været en helt naturlig udvikling for os at koble denne del til vores trykluftskompetencer – og et naturligt, nyt tilbud til vores kunder.

 

Kompromisløs kvalitet og ekspertise

Stor og bred erfaring kendetegner vores trykluftsteam. Vi varetager service af dit trykluftsanlæg og kompressor med aftalte intervaller – og sørger for at udføre lovpligtige eftersyn på trykluftsbeholdere. Som eksklusiv distributør hos Gardner Denver og forhandler inden for filtrering og tørring af luft hos Parker tilbyder vi produkter af højeste kvalitet.

Med os som din servicepartner får du:

·         Længere oppetid og bedre ydeevne på dit trykluftsanlæg inkl. efterbehandling ✔️

·         Højkvalitetsprodukter og service skræddersyet til dig ✔️

·         Driftssikker trykluft og gas generatorer med support døgnet rundt alle årets dage ✔️

 

Læs mere om vores trykluftsteam her.

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.047