23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geopal serviceteam spidser ører og viser tænder!

Vores serviceteam planlægger servicebesøg og er på photoshoot

Hver måned mødes alle vores serviceteknikere til planlægningsmøde, hvor de planlægger næste måneds servicebesøg hos vores kunder. Foruden at planlægge servicebesøg, gennemgås typisk også sikkerhedsgodkendelser og kurser. Det er vigtigt, at vores serviceteknikere har de relevante og nødvendige godkendelser samt certifikater, og på den måde sikrer vi vores serviceteknikere, at de altid overholder alle sikkerhedskrav og har de rette kvalifikationer.

Foruden de månedlige planlægningsmøder, mødes vores serviceteknikere også flere gange om året til statusmøde. Til statusmøderne orienteres serviceteknikerne blandt andet om nye tiltag, nye produkter eller opdateringer, og deling af viden og erfaring er en vigtig del af servicemøderne. Til sidste statusmøde blev der sludret om katalytiske sensorer og softwareændringer ved alarmcentralen GPU-45A, og efter mødet skulle serviceteknikerne på et lille photoshoot. Ser de ikke flotte ud? 

Husk at vores serviceteknikere er jævnt fordelt i Danmark, og vi tilbyder derfor landsdækkende, hurtig og fleksibel service, og vi har både serviceafdeling i Vedbæk og i Vejle.

Mød hele vores serviceteam her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047