23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt proces - og rumventilation hos Alusteel

Technor sørger for bedre arbejdsmiljø hos Alusteel, med forbedring af deres procesudsugning, herunder svejserøg og slibestøv, og erstatningsluft.

En procesudsugningsløsning med patron filter og udsugningsventilator sikrer i samhørighed med et erstatningsluft aggregat, at de uønskede svejserøgspartikler og slibestøv ledes bort fra medarbejderne i Alusteels nye svejsehal.

Der er opført to komplette anlæg, hvoraf det ene er et ATEX anlæg der er bestykket og udført i forhold til gældende forskrifter i ATEX-direktivet, både i forhold til materialevalg og automatik.

Svejserøgsudsugning er udført med sugearme med integreret lyskilder, og er automatiseret ved hjælp SMART POWER udtag, der bevirker at sugearmen aktiveres automatisk ved start af svejseapparat. Ligeledes er slibestøvsudsugningen udført med samme principper for at automatisere processen mest muligt for kunden.

Erstatningsluft er tilført svejsehallen via indblæsningskanaler i loft, hvor også rumudsugning er monteret. Ventilationsanlægget agerer både fuld automatisk erstatningsluft aggregat for at, samt kontinuerlig friskluft ventilation af svejse hallerne.

Både proces- og ventilations anlæg er opkoblet med Technor´s egen automatikstyring med mulighed for fuldautomatisk urdrift, styring og overvågning via HMI-panel m.m. Yderligere kan anlæggende tilgås via fjernovervågning for at kunne reagere hurtigt på eventuel nedbrud og sikre kundens oppetid på anlægget.

Under projekteringen blev Alusteels nye bygning modelleret op i 3D i vores tegnestue, og begge anlægsinstallationer indsat for skabe maksimalt overblik for kunden i forhold til projektet.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

KBS
Kathrine Bach Støvring
Kontorelev
kbs@technor.dk

Send til en kollega

0.047