23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den bedste allrounder?

En af vores mest solgte flapskiver er SMT 624 med zirkonkorn grit 40, og glasfiber bagskive, som kan lidt af det hele, og leverer en uovertruffen ydelse til prisen. 

Klingspor blev grundlagt for 129 år siden, og i tiden der er gået, har vi præget den moderne slibnings historie. Vi udvikler konstant og har derfor i dag, nogle af de bedste slibeprodukter på markedet.

Ud af det brede og dybe sortiment vi har til slib, er mange af vores kunder begejstrede for vores SMT’er, også kaldet flapskiver i daglig tale. Vi var de første på markedet i 1972 med denne type, og udvikler fortsat nye og endnu bedre produkter indenfor dette segment.

Der er 12 forskellige grundtyper, der har hver deres specifikke egenskaber, tilpasset arbejdsopgaven. Variationerne opstår bl.a. ved hjælp af specialiserede korntyper, slibeblade og bagplader.

En af vores mest solgte flapskiver er SMT 624 med zirkonkorn grit 40, og glasfiber bagskive. Der er en oplagt grund til at dette er en af de mest solgte, idet den er en rigtig god mellemvej, som kan lidt af det hele, og leverer en uovertruffen ydelse til prisen. 

Der kan være mange holdbare argumenter for at vælge den billige fremfor den dyre. Eller omvendt. Derfor kan vi ofte tilbyde umiddelbart sammenlignelige produkter i forskellige kvalitetsklasser

Hos Klingspor får man det man betaler for, pris og kvalitet følges ad.

Hvis du også er interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde, eller ønsker at teste os på kvaliteten, så kontakt Klingspor på 24h@klingspor.dk eller ring 76 33 33 33 for en nærmere præsentation eller test af produkterne.

KLINGSPOR A/S
Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24211142
P nummer: 1006411426

Kontaktperson

ROK
Ronni Odd Kristensen
Head of Sales – Nordic region
+45 22131216 rok@klingspor.dk

Send til en kollega

0.047