23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prometal A/S søger nu account manager til vækst.

Brænder du for at give kunder den bedste rådgivning og support, og samtidig være et vigtigt bindeled i vores virksomhed?

Har du gåpåmod, kan jonglere med salg og support, i en hektisk dagligdag og har du lyst til at skabe dine egne arbejdsopgaver og være med til at skabe og udvikle dit job? Så er det måske dig, vi er på jagt efter!

Til en delvist nyoprettet stilling søger vi en detaljeorienteret Account manager med teknisk forståelse, som vil være med til at udvikle og vækste ProMetal.

Du skal være god til at jonglere mellem dine mange arbejdsopgaver og ansvarsområder, og stadig arbejde struktureret og have fokus på detaljer. Du vil primært komme til at sidde på vores kontor i Middelfart, men der vil også være behov for at du deltager i besøg hos vores kunder og udenlandske leverandører.   

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

- behandle forespørgsler, kalkulere og udarbejde tilbud samt behandle ordrer
- sikre, den bedste rådgivning og support til vores kunder
- medvirke til den positive vækst af nye kunder
- vedligeholde langvarige relationer med vores udenlandske leverandører
- medvirke til at gøre ProMetal til den fortrukne leverandør indenfor vores område

Du bliver en del af et team på 5 personer, hvor vi på kryds og tværs hjælper hinanden. Der er en høj grad af frihed under ansvar, og du er derfor i stor grad medbestemmende til at planlægge dit arbejde og arbejdsopgaver. Yderligere arbejdsopgaver kunne f.eks. være QC eller ansvarlig for vores digitale aftryk – alt eftersom hvor din interesse ligger.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er systematisk, kan holde mange bolde i luften og holde hovedet koldt i pressede situationer. Du brænder for dit arbejde og er teknisk anlagt.

Jobbet fordrer, at du som person er udadvendt og tillidsskabende og ikke mindst har en god portion forretningsforståelse. Herudover er du som person energisk, systematisk, pligtopfyldende og ikke mindst kan og vil gøre en forskel for vore kunder. Du skal endvidere kunne kommunikere på engelsk i både skrift og tale på et højt niveau.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et attraktivt job i en mindre virksomhed, hvor tonen er uformel og ligefrem. Der lægges stor vægt på medarbejdernes trivsel, og derfor kan du også være med til at udvikle nye sociale tiltag på vores kontor. Vi tilbyder et job med frihed og mulighed for udvikling.

Løn, bonus samt pension vil blive forhandlet afhængigt af kvalifikationer. Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Direktør Leif Munk på mail lm@prometal.dk. eller tlf. 23638486

ProMetal
ProMetal A/S blev grundlagt i 2002 og leverer løsninger til den danske sværindustri, olie / gas sektoren samt den grønne industri (PTX m.m.) Vi har eksisteret i 20 år og er en solid velkonsolideret virksomhed i positiv udvikling.

ProMetal er en virksomhed med et klart mål om at være og forblive kundernes foretrukne leverandør indenfor vores område. Vi er en international virksomhed, men med dansk forankret firmakultur, hvor man kærer sig om hinanden og tror på, at de bedste resultater skabes ved en fælles indsats.

ProMetal A/S, Industrivej 3A, 5500 Middelfart.

www.ProMetal.dk – 64 40 40 40

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, og matcher stillingens krav, så er du måske vores nye Account manager. Du bedes sende dit cv og ansøgning samt dit svar på disse 2 spørgsmål

Spørgsmål 1: Giv et bud på hvordan din ideelle arbejdsdag vil se ud hvis du skal jonglere med flere større projekter?

Spørgsmål 2: Hvis vi tilbyder dig efteruddannelse om 2 år, hvilket område vil du så gerne have efteruddannelse i?

til lm@prometal.dk hurtigst muligt og senest den 10. februar 2022.

Alle henvendelser behandles selvfølgelig fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26777232
P nummer: 1009309698

Kontaktperson

LM

Send til en kollega

0.032