23948sdkhjf

Webinar om sikkerhed ved arbejde på og omkring el- og hybrid

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Ved du, hvordan du arbejder sikkert med en el- eller hybridbil? Dansk Energi holder et gratis webinar for dig, der arbejder med eller håndterer el- og hybridbiler, så du ved, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Elbiler er ikke farlige, men der kan være udfordringer, når det normale bliver brudt for eksempel i forbindelse med et havari. Sådan  udtaler Allan Ibsen fra Dansk Energi, som d. 19. januar 2022 inviterer på et hurtigt og GRATIS webinar om el-sikkerhed i forbindelse med elbiler og pluginhybrider den 19. januar. De 45 minutter kan være godt givet ud!

Underviser Allan forklarer hvorfor det her emne er vigtigt, og hvem det berører. Han vil blandt andet tale om hvilke farlige situationer, du kan stå overfor, og hvordan du forebygger den risiko. Efterfølgende åbnes der for spørgsmål, hvis du sidder med endnu ubesvaret spørgsmål. 

De 45 minutter leder som til kurset, hvor der gennemgås relevant baggrundsmateriale som elsikkerhedsloven, maskindirektivet, danske og europæiske krav til elbiler og ladestandere samt batteriers opbygning. Hvordan disse emner har betydning for dig og din virksomhed, når du arbejder med elektriske køretøjer, bliver tydeligt og forståeligt forklaret.

Lyder emnet som noget for dig?

Du kan læse mere om vores gratis webinar på vores hjememside.

Tilmelding sker også via arrangementets hjememside.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.078