23948sdkhjf

Så let afregner du elbilers forbrug

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABB A/S

Intelligente AC-ladestandere gør det til en leg at afregne elbilers individuelle forbrug.

Med en ABB Terra AC-ladere får du let et præcist overblik over, hvem der benytter ladestanderne på arbejdspladsen, i boligforeningen eller på villavejen, når I er flere om at dele ladestanderne.  

En webportal opsamler data via AC-laderens integrerede forbrugsmåler. Data gør det muligt at opkræve betaling via medarbejderens løn eller beboerens husleje. En alternativ løsning er at benytte en app fra eksempelvis danske Monta.  

Billig administration
Med ABB's Terra AC-ladere er administration og forbrugsopkrævning enkel og ligetil – og helt gratis for op til ti ladestandere.  

”Hver bruger har et RFID-kort, der bruges til at starte opladningen, hvorefter ladestanderen registrerer, hvornår og hvor meget bilen oplades og af hvem”, fortæller Rasmus Eksten, Technical Sales Specialist hos ABB.

Oplysningerne sendes op i skyen, hvorfra administratoren kan få adgang til dem via en ABB-webportal. Data kan herefter hentes, importeres til et regneark og danne grundlag for statistik eller afregning.  

Nemt og enkelt
En anden mulighed er at benytte den danskudviklede app fra Monta.  

”App’en fra Monta gør det med ét slag nemt for installatører og elektrikere at tilbyde virksomheder og private – herunder bolig- og andelsforeninger – en komplet pakke med en eller flere ladestandere”, oplyser Rasmus Eksten.

Det er en superenkel løsning til afregning, for Monta sørger for, at afregningen foregår helt automatisk, uden at virksomhedens bogholderi eller boligforeningens kasserer skal involveres.

Læs mere om ABB’s ladeløsninger


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABB A/S

Meterbuen 33
2740 Skovlunde
Danmark
ABB A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109