23948sdkhjf

Husker du? Året 2021 hos Nordic Oily waste

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Oily Waste A/S

2021 - Et år i spildevandets tegn

2021 var året, hvor vi hos Nordic Oily Waste for alvor trådte ind på det danske marked for behandling af industrispildevand med opkøbet af Fortum Waste Solutions OW A/S tilbage i maj måned. Med opkøbet har vi øget vores behandlingskapacitet betydeligt fra at have et enkelt behandlingsanlæg i Grenaa til nu også at have behandling i Esbjerg og Aarhus.

Vi tilbyder vores kunder sikre, korrekte og bæredygtige løsninger på transport, håndtering og behandling af deres industrielle spildevand. Vores ambition er at engagere kunderne til at føre forretning med en grønnere agenda. Vi betragter samarbejdet med kunderne som et partnerskab, hvor vi i fællesskab skaber de bedste løsninger med øje for både økonomi og miljøet. 

I 2021 har vi brugt mange ressourcer og energi på at forbedre anlæg og behandlingsmetoder løbende. Det er vigtigt for os kontinuerligt at skabe endnu mere bæredygtige løsninger og følge med den teknologiske udvikling. En spændende rejse, som vi glæder os til at fortsætte i 2022. 

2021 har i den grad været et begivenhedsrigt år, og vi har samlet nogle af de vigtigste og mest mindeværdige øjeblikke i billeder her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Oily Waste A/S

Strandlodsvej 6A, 3.
2300 København S
Danmark
Nordic Oily Waste A/S

Billeder & videoer

Spildevandsbehandler omtale i Børsen30 års jubilæumNordic Oily Waste AarhusNordic Oily Waste videooptagelserISO certificering Velkommen til Nordic Oily WasteTeam NO Waste

Send til en kollega

0.11