23948sdkhjf

Aktiemajoriteten i Momentum Energy Group A/S er solgt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Momentum Energy Group A/S

Stifter og CEO Kim Madsen har solgt aktiemajoriteten i Momentum Energy Group A/S til større britisk kapitalfond.

Vi er meget glade og utroligt stolte over at kunne meddele, at den britiske investor Arcus Infrastructure Partners Ltd (Arcus) den 22. december 2021 har gennemført et majoritetsopkøb af Momentum Energy Group A/S.

Dagen i dag markerer afslutningen på en fantastisk udviklingsrejse for Momentum. Men dagen markerer også starten på en ny og meget spændende rejse ind i fremtiden. Med Arcus’ erhvervelse af selskabsmajoriteten bliver vi fremover en virkelig tung spiller på markedet for asset management, projektudvikling og investering indenfor den grønne energisektor.

Vores virksomhed er ekspanderet med stor fart de seneste år. Alene i de seneste 18 måneder er vi vokset fra 23 til +65 medarbejdere og samtidig har vi udvidet porteføljen af ydelser betydeligt.

For at kunne fortsætte denne stærke vækst og sikre Momentums rolle som en central aktør på et mere fragmenteret og modent marked for vedvarende energi i mange år fremover, er det nu nødvendigt at bringe flere internationale og finansielle ressourcer om bord. Sammen med Arcus er vores mål at udfolde Momentums fulde potentiale og blive en markant aktør i omstillingen mod en grønnere fremtid.

Stifter og administrerende direktør, Kim Madsen, er fortsat storaktionær med 32% ejerskab efter opkøbet.


For detaljerede oplysninger om Arcus' køb af Momentum Energy Group se den fulde pressemeddelelse her eller læs nyheden på LinkedIn her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Momentum Energy Group A/S

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Danmark
Momentum Energy Group A/S

Send til en kollega

0.078