23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glædelig jul og godt nytår fra Process Engineering

2021 er ved at gå på hæld, og et nyt år er på vej. I Process Engineering vil vi gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi ser tilbage på et år med stor aktivitet og nye, spændende projekter, hvor der især er et stort fokus på at skabe et bedre miljø og passe på vores jord. Det sker gennem anvendelse af overskudsvarme via varmepumper, Power-to-X samt udnyttelse af spild fra produktioner. Vi er stolte af at deltage i disse projekter.

For os er det vigtigt at gøre en indsats alle de steder, vi kan, og dermed være med til at gøre en forskel. Derfor har vi også defineret de mål, som vi arbejder med inden for FN’s verdensmål. Vi arbejder målrettet med verdensmål 7, 9 og 12, hvor fokus er på at bidrage til at nedbringe CO2 aftrykket, sikre stigning i vedvarende energi, fremme bæredygtig industri og sikre ansvarligt forbrug og produktion i den verden, vi lever i. Det ser vi frem til at arbejde mere i dybden med i det kommende år.

Samtidig har vi også fået nye medarbejdere ombord, der bringer nye kompetencer til vores organisation.

For 2022 kigger vi ind i fortsat stor aktivitet og projekter, der trækker på, at der er nye teknologier, som anvendes i nye sammenhænge i vores bestræbelser på at udvikle vores håndtering af vores forbrug.

Vi ser derfor frem til at gå ind i 2022 og ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Tak for samarbejdet i 2021 og på gensyn i 2022.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047