23948sdkhjf

Webinar om sikkerhed ved arbejde på og omkring el- og hybrid

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Ved du, hvordan du arbejder sikkert med en el- eller hybridbil? Dansk Energi holder et gratis webinar for dig, der arbejder med eller håndterer el- og hybridbiler, så du ved, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Noget af det, man for eksempel skal kende til, er de specielle værktøjer og værnemidler, som skal anvendes, når man arbejder med strøm på forskellige spændingsniveauer.

Vi lancerer et halvdags online-kursus, hvor du introduceres til de nuværende anbefalinger og kompetencekrav, der forventes af dem, som skal udføre arbejdet på og omkring el- og hybridbiler. Deltag i vores gratis webinar den 19. januar 2022 og find ud af, om du har behov for at komme på kurset.

Webinaret vil vare cirka 45 minutter, hvor vores underviser Allan forklarer hvorfor det her emne er vigtigt, og hvem det berører. Han vil blandt andet tale om hvilke farlige situationer, du kan stå overfor, og hvordan du forebygger den risiko. Efterfølgende åbnes der for spørgsmål, og du kan komme med ønsker til kurset den 1. marts.

Det er gratis at deltage i introduktionen den 19. januar 2022, og du kan efterfølgende tilmelde dig det online kursus den 1. marts. 2022, hvis du mener at have behov for det. 

Læs mere og tilmeld dig på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.078