23948sdkhjf

Glædelig jul! Ses vi i 2022?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Cabi ønsker alle virksomheder, små som store, en rigtig glædelig jul! Lad 2022 blive et år, hvor Corona fylder mindre, og flere virksomheder får den arbejdskraft, de har brug for. Fx ved at rekruttere socialt udsatte med gratis hjælp fra Cabi.

Ligesom 2020, må 2021 også siges at have været et dilemmafyldt år.

Corona påvirker fortsat virksomheder og arbejdspladser. Vi ser ind i en vintertid, hvor restriktioner igen bliver en del af hverdagen.

Samtidig er der kommet stor mangel på arbejdskraft i mange brancher. Ordrer går tabt, og muligheden for at vækste falder.

Socialt udsatte kan være en del af løsningen

Står du og mangler arbejdskraft i det nye år, kan rekruttering af socialt udsatte være en del af løsningen på problemet.

Nogle kan med ganske lidt hjælp og opkvalificering bidrage i fuldtidsjob. Andre har udfordringer, der gør, at deltidsjob er deres mulige bidrag.

Hos videnshuset Cabi arbejder vi for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor socialt udsatte kommer i arbejde og hjælper med at holde hjulene i gang hos virksomhederne. Med bevilling fra Finansloven kan vi tilbyde gratis viden, værktøjer og rådgivning til virksomheder, der ønsker at tage et socialt ansvar.

På vores hjemmeside finder du viden og værktøjer til, hvordan du kan finde arbejdskraft blandt socialt udsatte, fx en guide til, hvordan du får et godt samarbejde med jobcentrene.

Find guiden her

Har du spørgsmål, skal du endelig bare ringe til os på 8612 8855.

Vi i Cabi ønsker dig glædelig jul og et rigtig godt nytår!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.11