23948sdkhjf

Testsystem til validering af radarer på selvkørende biler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altoo Measurement Science Aps

Keysight har introduceret et system som emulerer objekter som de ses af bilradarsensorer. Den genererer emner på afstande på 1,5 til 300 meter og med hastigheder fra 0 til 400 km/t. Flere hundrede mål kan simuleres samtidigt.

For at opnå det næste niveau for selvkørende biler, kræver det robuste algoritmer, der er trænet til at fortolke radarrefleksioner, der registreres af bilradarsensorer. Keysights nye teknologi kombinerer hundredvis af radarmålsimulatorer på en skærm, der kan efterligne objekter med op til 512-pixel opløsning og på afstande så tæt som 1,5 meter. Denne banebrydende løsning overvinder konventionelle radarsensor-testløsninger, der har et begrænset synsfelt (FOV) og ikke simulerer objekter på afstande mindre end 4 meter.

"Radar Scene Emulatoren" giver mulighed for at efterligne kørselsscenarier i den virkelige verden, varierende hastighed, distance og antal mål på tværs af en sammenhængende FOV. Med radarsensorer og back-end-software, der er testet i forhold til kompleksiteten af scenarier i den virkelige verden, opnås visionen om ADAS og næste generations køretøjsautonomi hurtigere med mindre risiko.

Se mere hos Keysight: AD1012A Radar Scene Emulator

Eller læs artikel i Microwave Journal: Keysight Introduces Radar Scene Emulator

Du kan også kontakte Altoo, for mere information: kunde.service@altoo.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altoo Measurement Science Aps

Agern Allé 24, Bygning 3 st
2970 Hørsholm
Danmark
Altoo Measurement Science Aps

Send til en kollega

0.109