23948sdkhjf

Udsugning/filtrering af svejserøg fra robotcelle

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

W. Domino ønskede en effektiv udsugningsløsning til deres svejserobotcelle. Plymovent FlexHood-emfang blev valgt som en naturlig løsning i forbindelse med den allerede etablerede Plymovent udsugnings- og filterløsning.

Som en del af den igangværende effektivisering af produktionen har W. Domino investeret i en svejserobotcelle. W. Domino har altid haft fokus på arbejdsmiljøet og ønskede en effektiv udsugningsløsning til svejserobotcellen. Foruden kravet til effektivitet skulle det også sikres, at løsningen ikke var til gene for brugerne i det daglige arbejde.

 W. Domino har i forvejen en stor central behovsstyret udsugnings- og filterløsning fra Plymovent. Det nye Plymovent FlexHood-emfang var derfor en naturlig løsning til svejserobotcellen. FlexHood-emfanget er tilsluttet den eksisterende udsugnings- og filterløsning. Der åbnes og lukkes automatisk for udsugningen via motorspjælds-automatik, som styres via svejserobottens styring.

 Se hele referencen på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Plymovent, FlexHood, Emfang, udsugningshætte, Svejserøg, Procesudsugning, Procesventilation, PunktudsugningPlymovent, FlexHood, Emfang, udsugningshætte, Svejserøg, Procesudsugning, Procesventilation, PunktudsugningPlymovent, FlexHood, Emfang, udsugningshætte, Svejserøg, Procesudsugning, Procesventilation, Punktudsugning

Send til en kollega

0.172