23948sdkhjf

Efter pandemien: Nye markeder med stort eksportpotentiale

| Medlemsnyhed | Indrykket af Atradius

Covid 19-pandemien sendte chokbølger gennem det globale marked og ændrede fra den ene dag til den anden vilkårene for at drive virksomhed fundamentalt.

I Europa faldt virksomhedernes omsætning med mere end 12% i 2020 - et fald som historisk er uden fortilfælde i nyere tid.

Selvom nogle lande har klaret sig bedre end andre, ser udsigterne til en hurtig genoprejsning generelt dystre ud og det er vores klare forventning, at der vil gå mindst et år endnu, før dansk eksport og økonomi igen er tilbage på samme niveau, som før pandemien ramte.

Mange af Danmarks hovedmarkeder kæmper fortsat med smitteopblusning, nedlukninger og en presset økonomi, og det går ud over de danske eksportvirksomheder.

Dog er der håb forude. Ikke mindst hvis man vender blikket mod nye markeder.

I Atradius har vi identificeret fem Emerging Markets – lande som har gode muligheder for en hurtig genoprejsning, som har antallet af smittede med Covid-19 nogenlunde under kontrol og som samtidigt har forholdsvis stabile politiske forhold, der skaber grobund for nye muligheder for investorer og eksportvirksomheder.

Læs hele artiklen her: 
>> "I kølvandet på pandemien: Nye markeder med stort eksportpotentiale" <<


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Atradius

Sjællandsbroen 21
2450 København SV
Danmark
Atradius

Send til en kollega

0.078