23948sdkhjf

Vurdering af spændingskvalitet i henhold til tekniske beting

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Forbrugs- og produktionsanlæg i drift kan skabe problemer på 0,4 - 60 kV nettet, fordi nettet udfordres på en helt anden måde end hidtil set i nettet. Det kan i sidste ende gå ud over leveringssikkerheden.

Netselskaberne stiller krav til elkvaliteten, når forbrugs- og produktionsanlæg tilsluttes.

Elkvaliteten er vigtig, fordi det kan have store konsekvenser for hele nettets leveringssikkerhed, hvis kvaliteten ikke er god. På kurset lærer du, hvordan man overholder krav til tekniske betingelser, og hvordan det dokumenteres, at kravene overholdes.

Underviserne sørger for, at kursisterne får praktisk og grundlæggende viden om krav ved tilslutning af forbrugs- og produktionsanlæg samt viden om, hvordan man konkret dokumenterer, at betingelser for elkvalitet overholdes.

Derudover vil der blive undervist i brugen af hjælpeværktøjet ”VAS-EL” til vurdering af elkvalitet i forbindelse med tilslutning til elnettet. Anvendelse af VAS-EL programmet sikrer effektiv og korrekt vurdering af elkvalitet. Selve programmet, VAS-EL, er udviklet af Dansk Energis undervisere, så kursisterne er sikret kyndig vejledning.

Læs mere om kurset og tilmeld dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.079