23948sdkhjf

GARANT-produkter vinder igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann Group

Ligesom sidste år overbeviste produkterne fra GARANT juryen ved German Design Awards med deres sofistikerede funktionalitet og tiltalende udseende.

Tilmeld Hoffmann Groups nyhedsbrev her

Det modulopbyggede system GARANT Uni Line, GARANT komfort sikkerhedsbriller og det mobile vibrationsfinishsystem GMT35 vandt alle den eftertragtede vinderpris.

I kategorien „Værksted og værktøj“ vandt GARANT Uni Line modulopbevaringssystemet en German Design Award 2022. Det individuelt konfigurerbare hulvægsystem fra produktlinjen Uni Line er kendetegnet ved klare designlinjer og en bred vifte af anvendelsesmuligheder. GARANT Uni Line fås som en slank sokkel (Uni Panel), dobbeltvægget sokkel til rækkeinstallation eller som rumdeler (Uni Wall) og som Service Tower (Uni Tower) og er kompatibel med Easyfix kroge og holdere. Markeringspaneler og – plader, piktogrammer, hylder, fløjdøre og skuffemoduler kan kombineres på mange forskellige måder. GARANT Uni Wall og GARANT Uni Tower fås også som mobile versioner.

Ligeledes i kategorien „Værksted og værktøj“ blev GARANT komfort sikkerhedsbriller tildelt vinderprisen. Halvbrillen imponerede med sit sporty, progressive design, antidugglas, justerbare smalle bøjler og bløde støttepunkter. Takket være dette design kan de uden problemer kombineres med høreværn og beskyttelsesmasker og giver en meget høj bærekomfort, selv ved længerevarende opgaver.

Den mobile GARANT vibrationsfinishmaskine GMT35 blev vinder i kategorien „Industri“. Maskinen gør det muligt at efterbearbejde metal- eller plastkomponenter, der produceres i serier på op til 500 styk på en omkostningseffektiv måde. Karvibratoren har en beholderstørrelse på 35 liter og kan opdeles med en skillevæg for at udføre to arbejdsgange parallelt – det sparer tid og energi. Takket være det kompakte design, det lukkede vandkredsløb og de robuste hjul kan maskinen skubbes derhen, hvor der er brug for den.

Hoffmann Group Danmark

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann Group

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann Group

Send til en kollega

0.094