23948sdkhjf

Nu er alle AO’s håndværkerbutikker døgnåbne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene A. & O. Johansen A/S

Lukketid er nu historie i AO, der på halvandet år har gjort 51 håndværkerbutikker døgnåbne med AO365. Mandag den 13. december kom de sidste to butikker med.

Her er nøglerne til butikken. Nu kan du købe materialer og værktøj, når det passer dig.

Det er budskabet til de danske håndværkere, efter at AO er kommet i mål med at gøre alle sine 51 butikker døgnåbne med konceptet AO365. Med AO365 kan kunderne bruge deres AO-app til at åbne butikken, scanne varerne, tjekke ud og lukke butikken igen. Og selv om det lyder forholdsvist simpelt, har det været et kæmpe projekt med både udvikling af software, fysiske installationer og formidling til kunderne.

”For halvandet år siden lagde vi hånden på kogepladen og sagde, at vi ville være i mål med AO365 inden udgangen af 2021. Det er ikke blot et meget teknologitungt projekt, der skal rulles ud med en masse it og en masse fysiske installationer i 51 butikker. Der er også mange ting, der skal laves om på de interne linjer, når vores medarbejdere skal vænne sig til, at kunderne render rundt i butikken efter lukketid, ” siger Jeanette Roed Berthelsen, salgsdirektør for VVS og Byg i AO.

Fra morgenstunden mandag den 13. december var AO365 klar i de sidste to AO-butikker i Hvidovre og Risskov. Dermed er AO kommet i land med målsætningen om at implementere AO365 i alle deres håndværkerbutikkerne – der i øvrigt er vokset i antal fra 50 til 51, da en ny butik i Kalundborg blev født med AO365 i sommeren 2021.

AO365 bygger oven på mange års udvikling, digitalisering og selvbetjening. Allerede for 10 år siden lancerede AO den første app, der var målrettet til håndværkere. Og AO var også de første til at tilbyde selvbetjening i butikkerne, hvor kunderne bruger den samme app, som de også bruger til at åbne og lukke butikken med.   

AO365 har gjort hverdagen meget nemmere for rigtig mange danske håndværkere. F.eks. har en enkelt af AO’s kunder brugt AO365 mere end 150 gange på et år – og han er dermed en sjælden kunde i butikkens åbningstid. Og det er blevet meget nemmere at planlægge hverdagen, når man ikke er afhængig af åbningstider, lyder det.  Og det er ikke mindst en stor hjælp, hvis man bliver kaldt ud til en opgave i aftenen eller weekenden.

Andre kunder fremhæver, at det også har gjort deres forretning mere smidig og likvid, da man ikke længere af afhængig af at have servicebilen fyldt med materialer. De fremhæver, at man kan bruge AO’s butikker som fjernlager – et fjernlager, der altså nu er udvidet til 51 lokationer over hele landet.

Du kan læse meget mere om AO365 og fordelene her

AO er grossist inden for VVS, el, værktøj, VA og vandforsyning med 51 butikker i hele Danmark. AO er kendt for et stort varesortiment, god kundeservice og håndværkerbutikker der, hvor du er. AO er været først med en række digitale løsninger samt selvbetjente butikker. I 2020 blev de første AO-butikker døgnåbne, så håndværkerne selv kan åbne butikkerne, når de har brug for at hente værktøj eller materialer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene A. & O. Johansen A/S

Rørvang 3
2620 Albertslund
Danmark
Brødrene A. & O. Johansen A/S

Send til en kollega

11.969