23948sdkhjf

Nye skydeventiler med Supa Maxi™ trækfast kobling og PE-ende

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

Vi introducerer en ny serie af skydeventiler, der kombinerer to anerkendte AVK tilslutningsmuligheder. Enden med Supa Maxi™ universal trækfast kobling kan forbindes til ethvert rørmateriale, og PE-enden muliggør direkte svejsning på PE-rør.

Den nye skydeventil sikrer en let og fleksibel overgang fra ethvert rørmateriale til en bolteløs, elektrosvejst PE-rørforbindelse. Den giver mulighed for afvinkling og fuld trækfasthed, og da der ikke er behov for ekstra bolte, pakninger og koblinger, giver den dermed en hurtig og sikker installation med indbygget afspærring.

Den universale trækfaste Supa Maxi™-koblingsende har det patenterede SupaGrip™-tætningssystem med fleksibel klemkrans, der giver uovertruffen tæthed og trækfasthed på alle rørstørrelser og rørmaterialer. Den er let at installere, der er ikke behov for efterspænding af boltene, og kvalitetsmaterialer sikrer, at koblingen forbliver trækfast. Læs mere om designet og Supa Maxi™-koblingernes fordele.

PE-rørenden sikrer, at ventil-/rørsamlingen er lige så stærk som selve røret. Læs mere om fordelene ved et fuldsvejst PE-rørsystem.

Selve ventilen er af det anerkendte AVK skydeventildesign med unik skyder og korrosionsbeskyttelse, og de nye skydeventiler med Supa Maxi™-/PE-ende kan leveres i DN80-300. Se produktdetaljer her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094