23948sdkhjf

Webinarer om ansættelses- og fastholdelsesformer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Hvilke muligheder har du for at fastholde dine nuværende medarbejdere og ansætte nye? I 2022 kan du gratis deltage i korte webinarer om forskellige ansættelses- og fastholdelsesformer, der kan sikre dig arbejdskraft ved hjælp af socialt ansvar.

Ud fra udtrykket, kort og godt, stiller Cabis beskæftigelseseksperter skarpt på de forskellige ansættelses- og fastholdelsesformer, der kan sikre dig arbejdskraft, når din virksomhed tager et socialt ansvar.

På 35 minutter får du viden og inspiration til, hvordan din virksomhed kan fastholde nuværende medarbejdere og rekruttere personer fra kanten af arbejdsmarkedet – til gavn for både medarbejderen og for din virksomhed.

Det er gratis at deltage i webinarerne. 

Kort og godt om mentorordningerne

Hør, hvorfor det er vigtigt at kende til mentorordningerne, og hvordan du kan stå stærkere gennem fastholdelse af nuværende medarbejdere og i relation til nye. Det er den 12. januar 2022, kl. 8.20-8.55.

Læs mere om webinaret

Få styr på de "skæve" ansættelser og ordninger

Få overblik over din virksomheds muligheder for at ansætte og fastholde medarbejdere. Det er den 26. januar 2022, kl. 8.20-8.55.

Læs mere om webinaret

Kort og godt om lønnede timer

Hør, hvorfor det er vigtigt at kende til lønnede timer, og hvilke gevinster der er for din virksomhed – både på den korte og lange bane. Det er den 2. marts 2022, kl. 8.20-8.55.

Læs mere om webinaret


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.078