23948sdkhjf

VOLA har succes med opkvalificering af deres ansatte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Produktionsvirksomheden VOLA opkvalificerer deres ansatte, så de kan udvikle og forbedre VOLAs produkter. Uanset hvem de ansætter, skal de oplæres i det, der er særligt for VOLA. Der er ingen, der kan det hele i forvejen, siger fabriksdirektøren.

Værdien af opkvalificering viser sig konkret, når nye kompetencer tages i brug i fx en produktion og bliver brugt i praksis.

Det kan dreje sig om opkvalificering, der fx giver et digitalt forspring, smartere udnyttelse af råvarer eller en bedre udnyttelse af tid som ressource i forretningen.

Hos VOLA er opkvalificering af deres ansatte meget vigtig:

”At fastholde og bevare, det er noget, museer gør. På VOLA handler det ikke om at fastholde arbejdskraft, men om at udvikle. Udvikle medarbejderne, så de kan udvikle og forbedre vores produkter. Vi har en forbedringskultur”, siger fabriksdirektør Peder Nygaard

Læs mere om VOLA

Få hjælp til at opkvalificere jeres ansatte

Opkvalificering kan være en del af løsningen, når man skal have nye medarbejdere ind på arbejdspladsen i samarbejde med jobcentret, og den kan være en del af løsningen, så de medarbejdere, man allerede har på arbejdspladsen, kan klare morgendagens udfordringer.

Læs mere om opkvalificering

Hos Cabi har vi eksperter inden for blandt andet opkvalificering, som kan hjælpe dig godt i gang.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du bedst kommer i gang med at opkvalificere dine ansatte, er du altid velkommen til at ringe til os på 8612 8855.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.078