23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Økonomi- og tidsplansstyring ved etablering af nyt anlæg

I halvandet år har vi indgået som ekstra ressource hos et anerkendt projekthus som planner og controller i etableringen af et nyt anlæg til produktion af mælkepulver og modermælkserstatning. Hvordan sådan en rolle foregår, kan du læse mere om her.

En af Process Engineerings kompetencer er økonomi- og tidsplansstyring, som er et væsentligt element i styringen af projekter. Det sikrer synlig struktur, skaber overblik over alle aktiviteterne og løser planlægningsopgaverne, og det er en væsentlig del af projektets beslutningsgrundlag. Et eksempel på et projekt, hvor vi har håndteret økonomi- og tidsplansstyringen, er hos et anerkendt projekthus, som leverer turnkey løsninger til deres kunder over hele verden. For en kunde, der producerer bæredygtige næringsmidler til fødevareindustrien, og som skulle udbygge anlægget i deres fabrik i Irland, havde virksomheden ansvaret for etableringen af et helt nyt anlæg i den eksisterende fabrik.

 Processen i projektet
Process Engineering leverede ressourcer til projekthuset for håndtering af projektets økonomi og tidsplan. En af vores medarbejdere fungerede som planner og controller og indhentede informationer fra forskellige afdelinger og underleverandører, så projektlederen kunne forudsige og forhindre forsinkelser med økonomiske konsekvenser.

Projektet strakte sig over halvandet år og blev udført både fra siten i Irland, kundens kontor og vores eget kontor i Sorø. I knap et år arbejdede vores medarbejder fra siten i Irland og havde tæt samarbejde med kunden med ugentlige statusmøder og månedlige præsentationsmøder med direktionen for at gennemgå projektstatus, økonomi, tidsplan og eventuelle tilpasninger. Samtidig var der også tæt samarbejde med flere forskellige leverandører. I perioden, hvor projektet blev løst fra kontor i Danmark, var der kontakt via online møder for løbende at koordinere arbejdet.

Ydelse og omfang af projektet
Vores ydelse og omfanget af projektet dækker over:

  • Projektassistance
  • Planning
  • Controller funktion
  • Udarbejdelse af projektrelaterede templates til MS Project
Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.078