23948sdkhjf

Ny temadag hos Dansk Energi: Klar til LER 2.0?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Torsdag d. 20. januar 2022 afholder Dansk Energi en temadag om energi- og fibernetselskabernes implementering af nye krav om digital registrering og udveksling af ledningsoplysninger – også kaldet LER 2.0.

Digitaliseringen af ledningsoplysninger skal gøre det nemmere og hurtigere for graveaktørerne at få adgang til ensartede og sammenstillede ledningsoplysninger – og det skal meget gerne bidrage til at reducere antallet af graveskader på ledningsanlæg. 

Der ligger et ganske omfattende arbejde i at få digitaliseret de omkring 750.000 km. kabler, rør og ledninger i den danske muld.

Ledningsejerne – som i stort omfang består af lokale og regionale forsyningsselskaber – skal senest d. 1. juli 2023 have implementeret en automatisk svar-løsning for LER-forespørgsler.

På temadagen vil en række af Dansk Energis medlemsvirksomheder fortælle, hvordan de er gået til opgaven. Nogle selskaber har allerede idriftsat LER 2.0 og vil dele ud af deres erfaringer.

Den ansvarlige myndighed for LER – Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) – kridter banen op med en aktuel status på LER 2.0 og vil pege på en række udfordringer og potentialer med LER 2.0.

Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål og netværke i løbet af dagen, herunder i de indlagte kaffepauser og under frokosten.

Vil du have en plads på temadagen? 

Læs mere om temadagen og tilmeld dig her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.078