23948sdkhjf

Fordelene ved at anvende Matterport og Bluebeam sammen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Ved at anvende Matterport og Bluebeam sammen i byggeprojekterne er der mulighed for at effektivisere arbejdsgange og skabe nøjagtig dokumentation.

Fordelene med Bluebeam

 • Giver dig mulighed for nemt at invitere teammedlemmer, uanset hvor i verden de befinder sig, til at samarbejde i realtid og fuldføre projekter hurtigere.
 • Bluebeam speeder projektgranskning op ved at give projektdeltagere mulighed for at markere og samarbejde om de samme dokumenter i realtid, eller når det passer.
 • Markerings- og samarbejdsværktøjerne i Bluebeam Revu giver arkitekter, ingeniører og entreprenører mulighed for hurtigere, mere præcise og mere omhyggelige kvalitetsevalueringer.
 • Med de dynamiske værktøjer til dokumentoprettelse i Bluebeam kan du levere smarte betjenings- og vedligeholdelsesmanualer, der giver driftsansvarlige hurtig og nem digital adgang til kritisk projektinformation.
 • Opmålingsværktøjerne i Bluebeam hjælper jer med at registrere et projekts reelle omfang og levere et stærkere tilbud, der vil give jer en konkurrencemæssig fordel.
 • Bluebeam forenkler dokumenter til forelæggelse med stærke markerings- og redigeringsværktøjer og integreres problemfrit i mange dokumentstyringssystemer for at holde dit projekt kørende.


Fordelene med Matterport

 • Matterport er en verdens førende virksomheder indenfor teknologi til virtuelle rundture og digital kopiering af fysiske rum.
 • Den revolutionerende alt-i-et 3D platform, gør det muligt at omdanne fysiske rum til præcise og fængende digitale kopier, som er anvendelige til både design, konstruktion og præsentation.
 • Matterport er et tre-dimemsionelt kamerasystem, der giver mulighed at opleve rum, bygninger og showrooms, hvor som helst og når som helst.
  Platformen gør det muligt for potentielle kunder at foretage 3d opmålinger, tage billeder samt lave 3D-renderinger og dele resultaterne.
 • Med Matterport bygger man digitale kopier af rum og det benyttes i mange industrier.
  Ejendomsmæglere bruger i vid udstrækning Matterport til at fremvise bygninger digitalt, men mange andre sektorer benytter også Matterport til kreative og produktivitetsforbedrende projekter.


Fordelene ved at anvende Matterport og Bluebeam sammen

Der er masser af tid sparet i projekterne ved at anvende teknologierne sammen.
Samspillet mellem Bluebeam og Matterport gør det muligt for entreprenører eller underleverandører at se aktuelle problemer/udfordringer i virtual reality og på en plantegning, på én og samme tid.

Det giver en bedre forståelse for projektet, uden de behøver rent fysisk at have været tilstede på byggepladsen. Projektdeltagerne kan gennemgå projektet i Bluebeam Studio, hvor alle har adgang til alle scanningsaktiviteter og projektdata. 
Det er også muligt at sende plantegningen, hvor modtageren ligeledes får adgang til virtual reality.

Alt dette bidrager til at minimere fejl og giver den bedste dokumentation for de faktiske forhold.

Læs mere her om hvordan du effektiviserer dine projekter med features fra Matterport og Bluebeam

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Billeder & videoer

Matterport matter tags bluebeam tick cadmatterport dollhouse bluebeam tick cad

Send til en kollega

0.063