23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Engineer Hans Jørgen Sørensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Hans Jørgen Sørensen er tiltrådt i en stilling som Project Engineer hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

 Hans har 14 års erfaring som Teknisk projektleder og Projektingeniør.

Han har en faglig baggrund som Klejnsmed forud for uddannelsen som Maskiningeniør med speciale i mekanisk konstruktion fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus.

 Som tidligere Engineering Manager og intern specialist ved Aalborg Engineering A/S har han arbejdet med detailprojektering, planlægning, myndighedsgodkendelse, standardisering, oplæring samt konstruktionsgranskning af højtrykskedler og kraftværker, foruden udarbejdelse af teknisk dokumentation til brug ved tvist og uoverensstemmelser ifm. opførelsen.    

 Han kommer fra en stilling ved Process Engineering A/S og har som konsulent bl.a. arbejdet med design, beregning, udbud og inspektion af opgaver på fjernvarmeværker, varmepumpeanlæg og på kemi/procesanlæg.

 Hans har mange års erfaring med udformning af udbudsmaterialer, team-koordinering, ressourceplanlægning, beregning af trykparter iht. EN og ASME-norm, samt detailanalyse af mekaniske konstruktioner vha. FEA.

Han har endvidere udført inspektionsopgaver i værksted og på site og er vant til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af faggrupper.

 Som erfaren Projektingeniør og projektleder på tekniske projekter vil Hans styrke Adding Engineerings gruppe af projektledere, der hjælper firmaets mange kunder med at styre og gennemføre store og komplekse tekniske projekter.

Hans første opgave hos Adding Engineering er endnu et maritimt projekt i den grønne omstilling.

 Speciale:

·           Trykbærende udstyr iht. PED og ASME

·           Flex- & Stressanalyse: Rør, kedler, beholdere, åg, værktøjer

·           Udmattelse, FEA, kryb, korrosion, metaller

·           Konstruktion, verifikation, inspektion

·           Udbud, layout, P&I-Diagrammer

 

Vi byder velkommen til Hans Jørgen Sørensen ved Adding Engineering.

adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.078