23948sdkhjf

Samler den danske metalindustri

| Medlemsnyhed | Indrykket af VTM Summit 2022

VTM Summit 2022 har produktnyheder, godt 120 udstillere, kørende CNC-maskiner og branchespecifikke fagområder. Så der er virkelig noget at komme efter, når den danske metalindustri mødes igen i februar 2022.

Når VTM Summit 2022 finder sted d. 8. – 11. februar i Odense Congress Center, så bliver det med rekordmange kørende CNC-maskiner i de tre haller. Helt præcist forventer arrangørerne bag messen, at der vil være flere end 100 maskiner til metalbearbejdning. Det gælder både inden for de spåntagende discipliner som boring, drejning, fræsning og slibning, men også pladebearbejdning med fiberlaserskærende maskiner, kantbukkecentre og profilbukkemaskiner.

Men ud over de mange kørende maskiner vil der også være en række udstillere med skærende værktøj, målemaskiner, Cad/Cam, køle/smøremidler, industriel automation, robotteknologi og meget mere. Faktisk kommer udstillerne til VTM Summit 2022 tilsammen til at repræsentere det, der kræves i en moderne produktion i den danske metalindustri. 

Opbakningen til messen i februar har også været så stor blandt udstillerne, at arrangørerne bag messen allerede i slutningen af august kunne melde ud, at endnu en hal måtte tages i brug for at få plads til alle udstillere. Når dørene åbnes næste vil flere end 120 udstillere stå klar til at tage imod fagfolk fra den danske metalindustri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VTM Summit 2022

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
VTM Summit 2022

Send til en kollega

0.093