23948sdkhjf

Lancering af den danske eksportstrategi for vand hos DI Vand

| Medlemsnyhed | Indrykket af NISSEN energy a/s

Der er stort vækstpotentiale i den danske vandsektor

Vi er stolte over at NISSEN energy’s CEO Thorvald Pedersen fik lov til at komme med vores input ved lanceringen af den danske eksportstrategi for vand. Som repræsentant for SMV-virksomhederne, fortalte Thorvald, hvordan én samlet strategi øger vores chance for at konkretisere strategien til nye muligheder i hverdagen.

En strategi der sikrer, at den danske vandbranche kan fastholde sin styrkeposition og udnytte mulighederne på de udenlandske markeder. NISSEN energy ser de syv regionale vækstteams, som en god mulighed for SMV-virksomhederne til at tilegne sig og udveksle viden, erfaring og muligheder.

Regeringens målsætning er at fordoble eksporten af dansk vandteknologi og var repræsenteret af miljøminister Lea Wermelin, udenrigsminister Jeppe Kofod og erhvervsminister Simon Kollerup.

Hos NISSEN energy håber vi at kunne udnytte muligheden og gøre vores for at nå eksportmålene….

Se mere her

Billederne er venligst udlånt at vores gode samarbejdspartnere hos Danish Export Association, som naturligvis også deltog ved lanceringen.

#eksportstrategi #danskeksport #vandteknologi #bæredygtigeløsninger #spildevand #renseanlæg #vandbranche #nissenenergy #energiløsninger #globalgoals


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NISSEN energy a/s

Godthaabsvej 1
8660 Skanderborg
Danmark
NISSEN energy a/s

Send til en kollega

0.111