23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager David Lilja Thelander hos Adding Engineering i vores afdeling i Ballerup

David Lilja Thelander er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Ballerup-afdelingen.

 David er uddannet maskinmester fra Maskinmesterskolen København og har fra sine tidligere ansættelser mange års erfaring med projektledelse, procesanlæg (SCADA/SRO), PLC-programmering og site arbejde.

Han har arbejdet hos Haas Meincke som Electrical Engineer med ansvar for el og automation på projekter, heriblandt programmering af Siemens PLC i Step7 og TIA-portalen, opsætning af frekvensomformere (Siemens og Danfoss) samt eldokumentation i E-plan for styretavler samt udførelse af FAT og SAT.

David kommer fra Wärtsilä Lyngsø Marine, hvor han har været både Service Engineer og Service Coordinator. Han stod for diverse service, idriftsættelse og retrofit opgaver på skibe rundt omkring i verden for high end kunder som Maersk.

Foruden koordinatoropgaven stod han for prissætning af serviceopgaver og projekter, samt styring af teknikere både lokalt og internationalt.

David er vant til at arbejde under stramme deadlines og med store internationale kunder.

Han er tilknyttet Adding Engineerings kontor i Ballerup, og er allerede i gang med sine første projektlederopgaver for en større kunde i elbranchen.

 Speciale:

Projektledelse - Internationalt
Test og idriftsættelse
El, SRO og styringsteknik
Procesudstyr
Produktionsteknik, mekanik og elektronik
PLC og HMI programmering
 

Vi byder velkommen til David Lilja Thelander ved Adding Engineering.

adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.079