23948sdkhjf

240 studerende besøgte Stansomatic til Billund Studiedag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stansomatic A/S

Produktionsteknologer, logistikøkonomer og ingeniører fra hele Danmark fik et kig ind i vores udvikling og produktion d. 4. november i forbindelse med Billund Studiedag TECH.

Billund Studiedag TECH er et årligt tilbagevendende arrangement, der henvender sig til studerende fra de tekniske og produktionsorienterede uddannelser. I alt havde 339 studerende tilmeldt sig arrangement, hvoraf 240 specifikt ønskede at besøge Stansomatic.

De lov til at opleve vores avancerede produktionsfaciliteter på tæt hold og få inspiration til fremtidige karrieremuligheder. For nogle af dem var det deres første introduktion til stansning og vi oplevede at de vi var nysgerrige, engagerede og glade for at undervisningen blev erstattet med relevante virksomhedsbesøg, hvor de også kunne skabe virksomhedsrelationer - til et studieprojekt eller som praktikpladsmulighed.

Billund Studiedag TECH
Billund Studiedag TECH blev skudt i gang tilbage i 2015, hvor Stansomatic var en af initiativtagerne – og vi er stadig med den dag i dag. Arrangementet er gratis og afholdes i samarbejde med Billund Erhvervsfremme og Billund Kommune.

Dagen byder på 6 virksomhedsbesøg, hvor de studerende havde mulighed for at komme ind bag facaden hos Stansomatic, Zebicon, Davinci 3D, Billund Vand & Energi, Billund Aquaculture og LEGO.

Der var i år 339 tilmeldte fra 9 forskellige uddannelsesinstitutioner. De studerende var primært fra tekniske og produktionsorienterede uddannelser som maskiningeniør, produktionsingeniør, produktionsteknolog, maskinmester og logistik.

Mere om Stansomatic
Stansomatic A/S er din strategiske partner til design, udvikling og produktion af komplekse metal- og hybridemner. Vi har over 50 års erfaring og er specialister i prototypefremstilling, værktøjsfremstilling, stansning og dybtræk. Vores erfarne konstruktører står klar til at rådgive dig i udviklingsfasen og optimerer produktet, så du kan forkorte din time-to-market og minimere dine omkostninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund
Danmark
Stansomatic A/S

Send til en kollega

0.109