23948sdkhjf

BB Fiberbeton lykkes med socialt ansvar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

BB fiberbeton A/S fra Lille Skensved tager et særligt socialt ansvar. De ansætter og fastholder fx i stor stil flygtninge, ungdomskriminelle og personer med misbrug. I 2019 betød det, at de vandt CSR People Prize for deres sociale ansvarlighed.

På få år er BB fiberbeton vokset ganske betragteligt, men på trods af stor vækst har virksomheden insisteret på og fortsat formået at tage et stort socialt ansvar.

Gennem et tæt samarbejde med Stevns, Faxe og Køge kommuner samt Køge Sprogskole, har virksomheden taget imod flygtninge, hvor arbejde og sprogundervisning kombineres.

Det har bl.a. ført til, at BB fiberbeton A/S på to år har ansat 21 medarbejdere med flygtninge- eller indvandrerbaggrund.

Stiller krav til, at der tales dansk

Hos BB Fiberbeton bliver der stillet krav til, at flygtninge skal lære at tale dansk, og alle skal yde deres indsats, når de er på arbejde. Til gengæld er det også en arbejdsplads, der tager imod med hjertevarme, som om det var én stor familie.

Fastansatte medarbejdere fungerer som mentorer for flygtninge, og det er med til at give et stærkt og tæt sammenhold i virksomheden.

”Vores gode råd til andre virksomheder er, at man skal respektere, at socialt ansvar er hårdt arbejde, men tag det på dig. Så kommer det godt retur. Og hold fast i at tale dansk i virksomheden,” siger Simon Hertzum, adm. direktør i BB fiberbeton A/S.

Læs mere om BB Fiberbetons sociale indsats


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078