23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos Coromatic A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Coromatic A/S

Kurt Vahlun Sørensen tiltræder den 1. november som ny administrerende direktør for Coromatic A/S.

Her får han til opgave at bygge videre på virksomhedens stærke position indenfor rådgivning, servicering samt opførsel af teknisk infrastruktur til offentlige og private kunder i Danmark.

Kurt Vahlun Sørensen har solid erfaring med at opbygge en organisation, hvor kunden og fagligheden er i centrum. Den nye direktør kommer fra en stilling som regionschef hos Kemp & Lauritzen, og inden da var han divisionschef hos Raunstrup Bygningsservice. Fra sine tidligere jobs har han solid erfaring med teknik- og byggebranchen og at opbygge en kundefokuseret serviceorganisation.

Som administrerende direktør for Coromatic A/S får han ansvaret for at fortsætte det gode og stærke samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, bygge videre på den danske strategi for Coromatic og i det hele taget fortsætte konsolideringen af virksomheden i Danmark.

– ”Jeg glæder mig til at fortsætte den rejse, som Coromatic i Danmark er i gang med. Det har været nogle spændende og foranderlige år i takt med, at virksomheden har udviklet sig fra en mindre aktør til at være den ledende virksomhed indenfor sikring af virksomhedskritisk infrastruktur i Danmark. Hvis vi skal bevare den position, så handler det i høj grad om at have kunden i centrum, og det er netop det fundament, som jeg glæder mig til at styrke yderligere,” udtaler Kurt Vahlun Sørensen, der afløser Søren Schønnemann, der har siddet på posten de seneste 2 år.

Coromatic i Danmark er en del af Coromatic Group, der på nordisk plan har omtrent 700 medarbejdere. Åsa Wikensten, der er CEO for Coromatic Group, byder den danske direktør velkommen ombord i en spændende tid:

– ”Digitaliseringen har skabt en stor efterspørgsel på rådgivning, drift og service af virksomhedernes kritiske infrastruktur. Men lige så afgørende dette felt er, lige så komplekst er det også for mange af vores kunder. Derfor er det helt afgørende, at vi bliver en tæt samarbejdspartner, som til fulde forstår vores kunders behov, kontekst og krav. Vi er overbeviste om, at netop dét er en af Kurt Vahlun Sørensens kernekompetencer og ser frem til, at hans store erfaring med opbygning af en kundefokuseret serviceorganisation fortsat kommer til at bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Coromatic A/S i Danmark. Samtidig vil vi gerne takke Søren Schønnemann for hans indsats som direktør for Coromatic de seneste år,” fortæller Åsa Wikensten, CEO Coromatic Group.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Coromatic A/S

Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Danmark
Coromatic A/S

Send til en kollega

0.095