23948sdkhjf

WAGO Energimålere (MID)

| Medlemsnyhed | Indrykket af WAGO Denmark A/S

Nem installation og konfiguration af de nye MID-certificerede energimålere

Omfattende energimåling er nødvendig for at optimere energiforbruget og samtidig reducere omkostningerne.

For at forenkle denne opgave har WAGO introduceret de nye MID-certificerede energimålere, der har Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknologi med vippepal og flere andre fordele. Ud over værdierne for aktiv og reaktiv energi, registrerer WAGOs energimålere også netfrekvensen samt strøm, spænding og effekt for alle faser. Brugere kan nemt få et overblik på ens energimålinger ved at tage et blik på de store, oplyste skærme.

En berøringsfølsom skærm forenkler betjeningen af ​​disse målere, og ved hjælp af appen, som kommunikerer med enheden via Bluetooth®, kan man også konfigurere enheden. Appen kan bruges til at generere en forbrugsdatarapport, der kan videresendes via e -mail eller andre besked-tjenester. Derudover har alle enheder både en M-Bus og Modbus® interface, som brugerne kan vælge imellem; to S0 -grænseflader med en justerbar puls er tilgængelige for begge energiretninger.

Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknologi med vippepal giver en vigtig fordel: Ledninger indføres uden værktøj, og WAGO fjederteknologi giver vedligeholdelsesfrie og sikre forbindelser over hele levetiden. Derfor er målernes driftsevne permanent garanteret for strømme på op til 65 A - dette er en kæmpe sikkerhed for dem med industrielle applikationer, der udsættes for stød eller vibrationer.

Med disse nye energimålere kan en lang række bygnings- eller industrielle applikationer implementeres takket være MID -overensstemmelseserklæringen. Alle registrerede data kan enten vises på det store display eller bekvemt registreres og vises i WAGO Energy Data Management -applikationen. Enhederne har en bredde på kun 72 mm til direkte måling; versioner til nuværende transformere er endnu slankere på kun 36 mm.

Dine fordele:

  • Registrer værdier for aktiv og reaktiv energi, netfrekvens samt strøm, spænding og effekt for alle faser
  • Overholdelse af MID -direktiv 2014/32/EU der muliggør forbrugsafregning
  • Intuitiv konfiguration via berøringsfølsomme kontroller og konfigurationsapp via Bluetooth®
  • Sikker, værktøjsfri og hurtig montering via Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknologi med vippepal


Se mere her eller kontakt os for mere information: https://www.wago.com/dk/energy-meters-mid


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WAGO Denmark A/S

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
WAGO Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093