23948sdkhjf

Anerkendte Nordic Seal-pakninger leveres fremover af Betech

| Medlemsnyhed | Indrykket af Betech A/S

Betech har lanceret et fuldt program af akseltætninger, der indebærer overtagelse af agenturet for Nordic Seals' flettede LubSeal-pakninger. Se her, hvorfor de er så unikke.

På HI-messen i oktober præsenterede Betech et omfattende program af konkurrencedygtige kvalitetstætninger til roterende industriudstyr. Der er tale om highend-produkter inden for flettede pakninger og avancerede, mekaniske akseltætninger fra førende europæiske producenter.

I kategorien af flettede pakninger, som blandt andet anvendes i pumper, ventiler, ekstruderingsmaskiner og spildevandsanlæg, tilbydes de anerkendte LubSeal-tætninger, der udmærker sig ved den høj kvalitet af både garner, imprægnering og flettemetode – og ikke mindst den hule elastomerkerne:

– De flettede pakninger fra Nordic Seal er unikke på flere måder. Hulrummet i den fleksible kerne, som udgør et reservoir for smøremidler. Denne detalje – sammen med det høje niveau i garnkvaliteter og fletning – forlænger pakningens levetid og sparer kunden for hyppig vedligeholdelse og produktionsstop, fortæller produktchef Bjarne Feddersen.

– En anden detalje er, at LubSeal-pakningen leveres som præ-krympede ringe, skåret i korrekt længde og med et optimalt snit, hvor tætningssnorens ender mødes. Den er klar til brug, og dét sikrer en korrekt montage … som også medvirker til længere levetid.

Komplet program og kompetent rådgivning
Bjarne Feddersen har selv års erfaring med montage og renovering af akseltætninger, så han ved, hvilken rolle det spiller at benytte produkter af god kvalitet.

Akseltætninger findes i mange afskygninger og anvendes så forskellige steder som i fødevare- og procesindustri, i fjernvarme-, biogas- og spildevandsanlæg og blandt producenter af maskiner, køretøjer, maskinredskaber og produktionsanlæg.

Teknikken omkring akseltætninger er mangfoldig, og de roterende applikationer kan være komplekse. Med et potent produktprogram og Bjarne Feddersens tekniske kompetencer er Betech en oplagt samarbejdspartner for både OEM-producenter, maskinbyggere, elektromekaniske værksteder og vedligeholdelsesfolk i både interne teams og eksterne servicevirksomheder.

Download brochure her

Få mere information hos Product Manager Bjarne Feddersen, bf@betech.dk, tlf. 76562600.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Billeder & videoer

Tværsnit af LubSeal pakninger fra BetechSealing Solutions for Rotating Equipment - brochure fra Betech Ventil - typisk anvendelse for flettede pakninger (Betech)Bjarne Feddersen, produktchef hos Betech

Send til en kollega

0.084