23948sdkhjf

Stort potentiale for reduktion af stilstandstider

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

Det er en tydelig trend i markedet, at funktionel sikkerhed spiller en stadig vigtigere rolle inden for industriel automation.

Sensorer til funktionel sikkerhed

Det er en tydelig trend i markedet, at funktionel sikkerhed spiller en stadig vigtigere rolle inden for industriel automation. Eksisterende sikkerhedsstandarder skal holde trit med fremkomsten af nye teknologier for at danne rammerne for anvendelse i de sikkerhedsrelaterede dele af kontrolsystemer (SRP/CS). Dette gælder især for sikkerhedssensorer.

Sikkerhedssensorer og koblinger anvendes i maskiner og industrielle applikationer for at forebygge personskade og beskytte maskinel. Det opnås primært ved at overvåge placeringen af sikkerhedsudstyret – såsom adgangsdøre og luger – og ved at kende operatører, der benytter optiske eller trykfølsomme komponenter. Harmoniserede standarder er blevet skabt til sikkerhedssensorer, som startede som en almindelig tilgang og samtidig definerer testede metoder til udvalg, installation, opsætning og anvendelse af det relevante produkt.

Lyst til at læse mere? Downlaod hele artiklen i pdf-format i menuen ved siden af og lær meget mere.

Læs mere om funktionel sikkerhed

Tilmeld dig vores webinar om Maskindirektivet og funktionel sikkerhed

Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Send til en kollega

0.078