23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Star VVS vælger Pettinaroli gulvvarme til prestigeprojekt

Star VVS sparer mere end 50 mandetimer ved installation af Pettinaroli gulvvarme i Kolding Sky.

De 98 lejligheder i den nye Kolding Sky bygning er alle udstyret med gulvvarme og kuglehaner fra Pettinaroli. Star VVS stod for VVS-entreprisen og valgte Pettinarolis kvikshunt og COMFORT IP gulvvarmesystem, der selv indregulerer anlægget samt Pettinarolis IP+ service, hvor indkodningen af systemet klares af Pettinaroli. Derved har Star VVS sparet mere end 50 mandetimer i forbindelse med installation af gulvvarmesystemet i de 98 lejligheder.

Læs mere om samarbejdet ››
 
”Vi valgte at gøre brug af IP+ servicen, så Pettinaroli stod for hele indkodningen af gulvvarmesystemet. Samtidig sørger systemet jo selv for indreguleringen. Begge dele fungerer rigtigt godt, og det har vi sparet en masse tid på – ca. 30 min. pr. anlæg”, fortæller Denis Bektas, som er VVS-montør hos Star VVS.

Med COMFORT IP gulvvarmesystem slipper Star VVS for at indregulere slangerne
Kvikshunten og det intelligente COMFORT IP gulvvarmesystem sørger selv for indreguleringen af slangerne. Det betyder, at du slipper for bøvlet med at regulere flowet i kredsene, og det sikrer samtidig en god komfortvarme.

Slip for indregulering af gulvvarmen og spar tid ››

Beboere oplever ikke store temperaturudsving
COMFORT IP systemet kører i et intervalsystem, som sørger for, at de enkelte kredse ikke får tilført for meget varme, og beboerne derved oplever store temperaturudsving. Over nogle dage ”lærer” styreboksen slangelængderne at kende og kan på den måde tilrette intervallerne således, at temperaturudsvingene kan holdes helt nede på +/- 0,2 grader.
 
Samarbejde før, under og efter projektet giver tryghed
 
”Samarbejdet med Pettinaroli om Kolding Sky fungerede bare helt fra starten af. Deres konsulent Peter Bæksted var med både før, under og efter projektet. Det var rigtigt trygt at have en samarbejdspartner med hele vejen. Derfor har vi også valgt at gøre brug af Pettinaroli til Dalstrøget-projektet i Odense”, fortæller Denis Bektas.
 
Star VVS er nemlig i gang med et nyt projekt med 43 almene boliger kaldet ”Dalstrøget” i Odense. Til dette svanemærkede projekt leverer Pettinaroli skræddersyede bundmoduler med gulvvarme- og vandinstallationer.

Skræddersyede bundmoduler på få dage ››

Mangler du hjælp til at dimensionere et gulvvarmesystem på et projekt?

Så ring til os på tlf. 6341 0900 eller klik her. Det er helt gratis og uforpligtende. 

Pettinaroli A/S
Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58495913
P nummer: 1002082079

Kontaktperson

SL
Sandra Lundstrøm
Marketingassistent
+45 21217362 info@pettinaroli.dk

Send til en kollega

0.063