23948sdkhjf

E-mobility i bygningsautomation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

E-mobility bliver del af building-IoT - i automatiserede industribygninger er forsyninger og belastninger tæt forbundet. Læs hvordan managementsystemet til opladning, Charx manage, med fordel kan integreres i bygningsstyring.

I automatiserede industribygninger er forsyninger og belastninger forbundet – bygningsmanageren skal indkøbe elektricitet til lav pris og levere det til alle belastninger i det tilsluttede netværk. På sin fabrik i Bad Pyrmont viser Phoenix Contact Electronics, hvordan managementsystemet til opladning, Charx manage, med fordel kan integreres i bygningsstyring.

“Bygningsautomation er hjertet i facility styring på vores fabrik,” forklarer Frank Schröder, Head of Facility Management hos Phoenix Contact Elecronics i Bad Pyrmont, Tyskland. ”Alle tråde bliver samlet i teknikrummet.” Schröders opgaver omfatter energiforsyning af virksomheden, hvilket omfatter produktionsanlæg i 3-holds drift. Han er ansvarlig for tilslutning af elektriske og hybride køretøjer. ”Vores anlæg i Bad Pyrmont omfatter fire bygninger med mere end 1.500 ansatte, og vi genererer 60% af vores elektricitet i vores in-house co-generation anlæg,” forklarer Schröder. ”Vi anvender overskudvarmen til at opvarme bygninger og generere afkøling. Vi gemmer det i en sprinklertank, benytter det til at afkøle bygninger og levere kølevand til produktionen. På taget har vi et solcelleanlæg og et energilagringssystem.” Det er et meget komplekst netværk med mange forskellige interagerende faktorer.

Lyst til at læse hele artiklen? Download pdf-filen i menuen ved siden af.

Læs mere om Charx systemet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Send til en kollega

0.13