23948sdkhjf

Fire nye medarbejdere i Cabi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Efter sommerferien har Videnshuset Cabi budt velkommen til vores fire nye medarbejdere!

Den 16. august tiltrådte Henrik Boye Ebbesen, vores nye kommunikationsmedarbejder.

Henrik skal primært arbejde med produktion af artikler, nyhedsudsendelser og pressekontakt. Det er ham, der fører pennen, når Cabi sender pressemeddelelser eller nyhedsbreve ud.

Pr. 1. september bød vi så velkommen til Ane Baun Nielsen, Lasse Schaumann Vestergård Pedersen og Lotte Jepsen.

Ane står for Cabis HR-aktiviteter og er med, når Cabi rekrutterer. Hun skal sætte Cabis medarbejderes kompetencer optimalt i spil, og derudover skal hun løse opgaver sammen med Cabis team af sygefraværskonsulenter ift. at nedbringe sygefravær, skabe bedre trivsel og sikre, at flere fastholdes.

Lasse er ansat som juniorkonsulent og skal understøtte Cabis kommunikationsteam i en lang række opgaver, som blandt andet involverer tekstforfatning, sociale medier og web. Han skal også arbejde med opgaver inden for fundraising.

Lotte Jepsen er ansat som konsulent, hvor hun er en del af Cabis team af sygefraværseksperter. Sammen med teamet faciliterer og sparrer Lotte omkring forebyggelse og håndtering af sygefravær og trivsel med fokus på ledelse, arbejdsmiljø og samarbejdet mellem tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant og leder.

Alle fire er godt i gang, og du kan altid finde dem her:
https://www.cabiweb.dk/find-medarbejder/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.078