23948sdkhjf

Få et praktisk 'værktøj' og ny inspiration

| Medlemsnyhed | Indrykket af Betech A/S

MATERIAL SAMPLES er en rigtig god hjælp, når du skal træffe beslutninger om tætningsløsninger og produktdesign. Få dit eget prøvesæt i Betechs stand på HI-messen.

I uge 40 kan du igen møde Betech på en af skandinaviens mest interessante industrimesser: HI TECH & INDUSTRY i Herning den 5. - 7. oktober.

Op til HI-messen har Betech udviklet et omfattende sæt af forskellige prøver på pakningsmaterialer og formstøbt gummi. Det hele er pakket lækkert ind i en handy æske - og der medfølger en komplet oversigt med mange tekniske data for hver enkelt materiale.

Gratis prøvesæt

- "Vi har gjort os umage for at skabe en inspirerende stand med mange nyheder, og glæder os til igen at kunne mødes med kunderne i forbindelse med et stort og relevant messearrangement", fortæller marketingchef Kenneth Krag Møller.

- "Sættet med hele 42 prøver er særdeles nyttigt til at forstå gummi- og pakningsmaterialernes egenskaber- og til at navigere i en væsentlig del af vores meget brede materialeudvalg. Så læg endelig vejen forbi stand 9726 i hal M."

Har du ikke mulighed for at komme til Herning, så kan du bestille det store prøvesæt på Betechs hjemmeside.

Gratis entrébillet

Hvis du mangler en fribillet til HI-messen, kan du benytte Betechs invitationskode: hi-20447, når du henter din billet på messearrangørens hjemmeside.

Mød Betech A/S til HI Industri 2021 på stand M-9726.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Billeder & videoer

Besøg Betech på HI-messen - stan 9726 i hal M

Send til en kollega

0.109