23948sdkhjf

Clip-Lok SimPak deltager på HI Messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Clip-Lok Simpak ApS

Vi ser frem til at mødes med nuværende og nye kunder og give vores bud på en kosteffektiv, innovativ og smart transport emballage løsning.

Vi kommer på messen med. 

Engangskasserne er baseret på teknologi fra vores egenudviklede modeller, og de fremstilles efter mål til netop dine behov.

De er stærkere og mere holdbare end papkasser og andre envejsløsninger. Alle kassernes dele kan recirkuleres. 

Tunge eller skrøbelige produkter, der kan blive ridsede eller gå i stykker, skal pakkes sikkert. Vi tilbyder indsatser, der tager udgangspunkt i dine krav. For at garantere, at vores kasser opfylder dine strenge krav, kan vi hjælpe med at arrangere test af emballager. Vi arbejder sammen med en række internationalt anerkendte, autoriserede Testinstitutter og vi kan teste bl.a. efter ISTA, ASTM, DIN, CEN, FEFCO og ISO. Derudover giver vores samarbejdspartneres udstyr mulighed for at teste efter de fleste virksomhedsspecifikke krav. Materialer

Clip-Lok anvender forskellige materialetyper og finish til at opfylde dine krav. Vores engangskasser fremstilles af OSB (Oriented Strand Board), spånplade, krydsfiner eller kombinationer af disse materialer. Vi tilbyder den patenterede Clip-Lok QIK Clip for at kan åbnes og lukkes på en kontrolleret måde, helt uden brug af værktøj.

Du er velkommen til at besøge os på stand L9200,

Medlemsnyhed

Indrykket af
Clip-Lok Simpak ApS

Solvang 25
3450 Allerød
Danmark
Clip-Lok Simpak ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078