23948sdkhjf

Se de revolutionerende nyheder fra Belimo på VVS’21

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

”Selvfølgelig er vi med på VVS-Messen”, indleder Belimos direktør Ole Fornill. ”Det er en god lejlighed til at møde vores kunder, og få vist vores store nyheder frem”. Og Belimo har virkelig store nyheder i år.

Ny energiventil med MID-godkendt termisk energimåler
Blandt de største nyheder, Belimo har med på VVS’21, er en ny energiventil, som har integreret termisk energimåler. ”Vi kombinerer energistyring og –måling i én enhed”, forklarer Ole Fornill: ”Det forenkler installationen, når ventilen, der styrer temperaturen, samtidig kan levere pålidelige data for varmeforbruget”.  Belimos termiske energimåler er så pålidelig, at den er både EN1434- og MID-godkendt. Dermed kan de data, energiventilen leverer – f.eks. gennem en cloudløsning – bruges til at afregne varmeforbrug. Energiventilen kan i øvrigt både bruges til varme- og kølesystemer. Også hvis kølesystemet bruger glykolholdigt vand. Her kan Belimos termiske energimåler blandt andet kompensere for svingende glykolmængder.

Spar mange montørtimer med Customised Products
En anden stor nyhed, du kan høre mere om på VVS’21, er en service. Belimo tilbyder at samle ventiler og motorer med rør i tilpassede længder, muffer og evt. isolering. Kablerne er tilpassede og med stik. Det hedder Customised Products, og betyder, at Belimos fabrik ud fra tegninger samler og leverer monteringsklare moduler. Det sparer mange montørtimer på byggepladserne. ”Al den tid, en montør normalt bruger på at skære rør, skrue muffer på, tilpasse kabler og så videre – den kan man spare”, uddyber Ole Fornill, ”det hele er tilpasset og samlet, så montørerne skal bare tilslutte det færdige modul, og så kan de gå videre til næste opgave”.

Ny manifold og sensorer i topkvalitet
Du kan se flere nyheder på Belimos stand på VVS’21. Blandt andet en ny pålidelige manifold til gulvvarme med Belimos driftssikre kugleventiler. Du finder også et stort udvalg af Thermokons sensorer. Thermokon leverer tysk topkvalitet, og sortimentet omfatter alle tænkelige typer sensorer til bygninger. Og det kan du både se og høre mere om på VVS’21.

”Vi glæder os til at se kunder og samarbejdspartnere på VVS’21”, slutter Ole Fornill.

Besøg Belimo på stand C-3013 på VVS’21, 12.-14. oktober i Odense Congress Center.

Læs mere og registrer dig via belimo.dk.

Mød Belimo A/S til VVS 2021 på stand C-3013.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.079