23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rendampsgenerator til fødevareproduktion

Rendampsgenerator, der leverer damp af fødevarekvalitet (clean steam), specielt egnet til processer med direkte injektion inden for føde- og drikkevareindustrien, hvor damp betragtes som en ingrediens.

Spirax Sarco, som er førende inden for produktion og styring af dampsystemer, har udvidet sit produktprogram til at omfatte den nye Clean Steam Generator (CSG-FB) til føde- og drikkevarer. Den nye rendampsgenerator leverer damp af fødevarekvalitet, specielt egnet til direkte indsprøjtningsprocesser inden for føde- og drikkevareindustrien, hvor damp betragtes som en ingrediens. Rendampsgeneratoren hjælper føde- og drikkevareproducenter med at give deres forbrugere total sikkerhed og eliminerer risikoen ved brug af anlægsdamp, når produktet er i direkte kontakt med føde- og drikkevarer.

"Føde- og drikkevareproducenterne ville ikke bruge ingredienser af dårlig kvalitet i deres produkt, så hvorfor skulle de bruge damp af dårlig kvalitet? Brugen af rendamp betragtes som bedste praksis til fremstilling af føde- og drikkevarer, hvor damp er i kontakt med produktet. I kvalitetskritiske processer er rendamp den eneste mulighed for at undgå forurening. Rendamp genereres fra en FDA-kompatibel generator som Spirax Sarco Clean Steam Generator (CSG-FB) til føde- og drikkevarer”, udtaler Chris Glass, CSG Product Manager hos Spirax Sarco.

Spirax Sarco Clean Steam Generator (CSG-FB) til føde- og drikkevarer leveres som en færdig løsning klar til installation og idriftsættelse. Det kompakte design er udstyret med en intelligent PLC (programmerbar computer) med SIMS-teknologi til let vedligeholdelse og avanceret diagnosticering, der hjælper med at opdage eventuelle driftsproblemer på et tidligt tidspunkt. Rendampsgeneratoren har en pålidelig og brugervenlig grænseflade, som gør det muligt at tilslutte den til lokale netværk efter behov.

Læs mere om rendamp og rendampsgeneratorer til føde- og drikkevareprocesser.

Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12709218
P nummer: 1002929526

Kontaktperson

HT
Heidi Terndrup
Internal Sales Engineer & Marketing Coordinator
+45 28108900 heidi.terndrup@dk.spiraxsarco.com

Send til en kollega

0.078