23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for at indstille til Det Bæredygtige Element

Snart skal de nominerede til Det Bæredygtige Element 2021 findes – skynd dig og indstil din favorit til prisen. Building Green og WE BUILD DENMARK hædrer en inspirerende person og et innovativt produkt, som gør en bæredygtig forskel i byggebranchen.

Personprisen og bæredygtighedsprisen uddeles til dem der gør lidt ekstra for at fremme bæredygtigt byggeri. Prisen bliver hvert år uddelt på Building Green København, hvor årets ildsjæl og vinderprodukt hylds i Forum på Main Stage.

Indstil din kandidat
Kender du en, som skal have chancen for at vinde Det Bæredygtige Element 2021, så skynd dig ind og giv dit bud til dette års vinder.

Det er endnu en gang blevet tid til at indstille dine favoritter som har medvirket til et gøre byggebranchen grønnere. Så vær med til at synliggøre dem, der går forrest og gør noget ekstra for en grønnere byggebranche – husk at indstille din kandidat 2021.


Deadline for indstillinger er den 30. september 2021 kl. 12.


Bedømmelseskriterierne for at blive valgt til det bæredygtige element er:
– Have gjort en bæredygtig forskel
– Være et eksempel til efterfølgelse
– Være en inspiration til byggebranchen


Kender du en, som fortjener at blive indstillet til Det Bæredygtige Element, så kan du læse mere om prisen og indstille din favorit her.

Læs om det bæredygtige element her

Indstil din favorit her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.047