23948sdkhjf

Gemina Termix er klar til Skandinaviens største VVS-messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemina Termix A/S

Når Skandinaviens største fagmesse for VVS-branchen atter løber af stablen den 12.-14. oktober 2021 i Odense Congress Center, står Gemina Termix klar til at præsentere branchen for innovative fjernvarmeløsninger

Grøn omstilling er for alvor blevet et centralt tema i den offentlige debat. Det mærkes også i VVS-branchen, hvor både forbrugere og myndigheder stiller stadig større krav til boligens miljøbelastning. Omstillingen kommer dog ikke af sig selv. Ifølge salgsdirektør Lars Christensen hos Gemina Termix skal intelligente og energibesparende fjernvarmeløsninger nedbringe ressourceforbruget til et minimum og dermed sætte turbo på den grønne omstilling. 

Energibesparende tekniske fjernvarmeinstallationer fylder en stor del af den samlede byggesum i både bygninger og boliger. Hvis vi skal reducere energiforbruget, er det derfor afgørende, at fjernvarmeinstallationerne er energioptimerede og effektive, siger han og tilføjer, at de besøgende på VVS’21 kan se frem til at opleve et komplet program af fuldisolerede og energieffektive produkter til private hjem, etageejendomme og større bygninger.

- Vi glæder os til at vise de nye produkter frem, som vi lancerede i efteråret 2020. Vi har optimeret vores to populære fjernvarmeunits, Termix VMTD og Termix VMTD opbl., til direkte forsyning af varme og varmt vand i private hjem. Begge units har fået et nyt og forbedret design. For eksempel kan den øverste del af isoleringskappen nu fjernes separat for nem adgang til elektronikken, fortæller Lars Christesen.

Ansigt til ansigt

Coronapandemien har i høj grad begrænset mulighederne for kundekontakt. Derfor glæder salgsteamet hos Gemina Termix sig til igen at kunne møde kunderne personligt, når messen åbner i Odense Congress Center til oktober.

- Den seneste tid har tydeliggjort værdien af at kunne mødes ansigt til ansigt. Vi har altid sat en ære i at inkludere vores kunder i udviklingen og optimeringen af vores produkter. Det er deres løbende input og feedback, der sikrer, at vores produkter lever op til markedets krav og behov. Vi er derfor utrolig glade for, at vi igen kan mødes rigtigt med både kunder og samarbejdspartnere, lyder det fra salgsdirektør Lars Christensen, Gemina Termix.

Han fortæller, at den midtjyske fjernvarmespecialist af samme grund har alle medarbejdere fra både internt og eksternt salg med på standen i løbet af messens tre dage.

– Det giver vores kunder mulighed for at sætte ansigter på de stemmer, de jævnligt taler i telefon med, når de bestiller produkter eller har spørgsmål om fjernvarmeløsninger. Det betyder meget for vores relation og samarbejde, siger han.

 VVS’21 arrangeres af Odense Congress Center i samarbejde med VELTEK, der er Danmarks største tekniske brancheorganisation. Gemina Termix vil være at finde på stand 4527 i Hal C.

Mød Gemina Termix A/S til VVS 2021 på stand C-4527.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemina Termix A/S

Navervej 15-17
7451 Sunds
Danmark
Gemina Termix A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.469