23948sdkhjf

Sammenlign dit sociale ansvar med andre virksomheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Med Benchmarkmodellen kan du gratis få konkrete data på din sociale ansvarlighed. Med data kan du også sammenligne dit sociale ansvar med andre virksomheder i din branche eller alle virksomheder i Danmark.

Med afsæt i tankegangen “What you can’t measure, you can’t manage” kan Benchmarkmodellen hjælpe din virksomhed til at benchmarke jeres sociale ansvar og gøre det mere konkret og målbart.

Modellen viser dig konkrete data på, hvor mange medarbejdere du har haft i virksomhedspraktik, i løntilskudsforløb eller i fleksjob for en periode.

Samtidig får du en grafisk visning af de konkrete data, hvor du også kan sammenligne din sociale indsats i forhold til din branche eller alle virksomheder i Danmark.

I år vandt Give Steel A/S CSR People Prize 2021 blandt andet baseret på solide data fra Benchmarkmodellen. Give Steel gør en særlig indsats for at uddanne lærlinge ud fra filosofien om at give mennesker en chance for uddannelse og arbejde med initiativet ’We grow people’.

Med Benchmarkmodellen har Give Steel kunnet se antallet af praktikforløb og hvor mange af dem, som er endt med ansættelse i deres virksomhed.

Læs mere om Benchmarkmodellen og afprøv den gratis


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.125