23948sdkhjf

Nu er det endnu nemmere at bestille varer hos Södra

| Medlemsnyhed | Indrykket af Södra Wood A/S

Hos Södra skal det være nemt og hurtigt at bestille produkter og få professionel rådgivning. Derfor er salgsafdelingen indenfor Interiør nu styrket yderligere med Lars Rosenberg som intern sælger.

Rådgivningen i Södra skal være lige så solid som et massivt trægulv, og derfor sidder Lars Rosenberg nu også klar til at tage imod ordrer og give sparring om gulve, lister og saunapaneler. På et øjeblik kan han tjekke priser, se lagerstatus og leveringstider, men også hjælpe med at udregne mængder og rådgive om produkterne.

- Vi får opdaterede lagerlister hver uge, så når jeg får en forespørgsel på for eksempel gulvbrædder, kan jeg med det samme fortælle kunden både pris, leveringstid og hvilke længder, vi har på lager. Ofte har kunden brug for lige at dobbelttjekke sin beregning af, hvor mange kvadratmeter, der skal bruges, og så hjælper jeg selvfølgelig også med det, fortæller Lars Rosenberg.

Fra landevej til kontorstol
Lars Rosenberg kommer med en spændende baggrund og en uddannelse i møbelbranchen. De seneste år har han arbejdet med træ inden for mange forskellige områder og ved derfor alt om træsorter og overfladebehandlinger. Han har også kørt landevejene tynde som ekstern sælger, så han kender hele salgsprocessen og kan hurtigt sætte sig ind i kundernes udfordringer og spørgsmål.

- Jeg har nærmest arbejdet med alle former for træ, både med salg og den mere praktiske del med opmåling, udregning og materialeforbrug. Netop min praktiske erfaring gør det let for mig at sætte mig ind i en problematik og rådgive om den bedste løsning til den bedste pris, fortæller Lars Rosenberg.

Kunderne skal kun have det, de skal bruge
Det lyder måske som en selvfølge, men for eksempel vil et trægulv ofte komme i løbende længder, og det kan i nogle byggerier være et problem, fordi det betyder en masse afskær og dermed materialespild. Hos Södra kan du få de længder, der skal bruges.

- En præcis lagerstyring er vigtig for, at vi kan rådgive kunder på den bedste måde. Hvis man for eksempel skal bruge en bestemt længde, så nytter det jo ikke noget, at man står med en blandet landhandel og skal sortere en masse fra for at få puslespillet til at gå op. Det bliver både dyrt og en dårlig oplevelse for håndværkerne, slutter Lars Rosenberg.

Mød Lars
Lars Rosenberg sidder klar til at tage imod bestillinger og rådgive om gulve, lister og saunapaneler hver dag fra kl. 8 - 16 på telefon 4848 8200.

Besøg interiørafdelingen
Du kan læse mere om udvalget i vores interiørafdeling her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Södra Wood A/S

Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Danmark
Södra Wood A/S

Send til en kollega

0.073