23948sdkhjf

Fra organisk affald til grøn energi

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

Gemidan Ecogi omdanner organisk affald til ren biopulp, der kan anvendes til biogasproduktion. Bæredygtighed og optimal energiudnyttelse af affaldet er i fokus, og der er installeret AVK spadeventiler til at styre flowet på alle Ecogi-anlæg.

Affald er ikke bare affald

Affald kan være en vigtig ressource, hvis det behandles rigtigt. Hos Gemidan er de specialister i affaldsløsninger og behandling af madaffald og har udviklet Ecogi-teknologien. Ved hjælp af miljøvenlige og bæredygtige processer sikrer teknologien optimal udnyttelse af det organiske affald, når fx kildesorteret dagrenovation og kasserede emballerede fødevarer fra erhvervskunder omdannes til biopulp, der efterfølgende kan anvendes til produktion af biogas.

Gemidan driver flere Ecogi-anlæg. Blandt andet Gemidan Egedal i Ølstykke, som har to Ecogi-linjer og kapacitet til at behandle 120.000 tons organisk affald om året.

Styring af flows med spadeventiler

Processerne på Ecogi-anlæggene er automatiserede og kan overvåges og styres elektronisk. På alle Gemidan Ecogi's anlæg er der installeret AVK butterflyventiler og AVK spadeventiler med pneumatiske aktuatorer, elektriske aktuatorer og håndhjul – alle med hus i rustfrit syrefast stål. Ventilerne er leveret af VATECH 2000.

Se hele casen her: Fra organisk affald til grøn energi – AVK spadeventiler styrer flowet i produktion af biopulp

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

Gemidan Ecogi-anlæg med AVK spadeventiler - fra organisk affald til grøn energiAVK spadeventil med håndhjul installeret på biopulp tankGemidan Ecogi-anlæg omdanner organisk affald til biopulpVandflow til biopulp-anlæg styres af AVK spadeventiler med pneumatiske aktuatorerAVK spadeventiler med pneumatiske aktuatorer styrer flow for procesvand på biopulp-anlæg

Send til en kollega

0.125